Jump to content
Sign in to follow this  
POPIKOSTAS

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 31 DVDRip

Recommended Posts

POPIKOSTAS

oSdhAjBl.jpg

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 31 DVDRip/Avi

Γλώσσα/LangUage: ελληνικά, greek, english, αγγλικά
Υπότιτλοι/Subtitles: ελληνικά, greek

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είναι Έλληνας συγγραφέας, εκδότης βιβλίων, διατηρεί διαδικτυακή πύλη, δύο βιβλιοπωλεία τηλεοπτική εκπομπή πώλησης των βιβλίων του[σ 3] και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει 6 παιδιά Μέσω των μεγάλου μήκους εκπομπών παρουσίασης και του έργου του, δίνει τη δική του κοσμοθεωρία, συνθέτοντας στοιχεία, που βρίσκει από πηγές ανά τον κόσμο, συνδέοντάς τα ιεραρχικά, κάτω από διδαχές του Χριστιανισμού και καταλήγοντας, πως το γένος των Ελλήνων έχει παίξει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ρου της Ιστορίας

Οι θεωρήσεις του δε συμβαδίζουν με τις επίσημες επιστημονικές παραδοχές και Ορθόδοξες θρησκευτικές θέσεις και προκαλούν πολλές φορές τη δυσαρέσκεια. Κυρίαρχο στοιχείο των εκπομπών του είναι η θέρμη, με την οποία προβάλλει τα όσα υποστηρίζει.

Το 2006 κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, για το περιεχόμενο ιστολογίου, με την κατηγορία της δυσφήμισης, και η υπόθεση απασχόλησε ελληνικά αλλά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Έργο

Στις εκπομπές του παρουσιάζει κυρίως τα βιβλία του, που αναφέρονται σε διάφορες προσωπικές θεωρίες, πολλές από τις οποίες κινούνται στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται την δική του συμμετοχή στην κατασκευή των θεωριών που παρουσιάζει και συχνά αναφέρει ως πηγές του "γέροντες από το Άγιο Όρος".
Μια απ' τις κυριότερες θεωρίες του εξηγεί το πως η Ρωσική Τεχνολογία ήταν υπερ-αρκετή για να ξαναφέρει την Ρωσία (το "Ξανθό Γένος";) πίσω στο προσκήνιο, ως μια από τις κυριαρχούσες δυνάμεις στον κόσμο, ηγούμενη από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά τη θεωρία αυτή, τα προηγμένα υπερόπλα των Ρώσων θα είναι αρκετά να υπερισχύσουν των Νατοϊκών δυνάμεων μέσα σε 5 μήνες στον επερχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο. Κατόπιν ο Ελληνισμός θα αναδειχθεί από τον ίδιο τον Θεό ο περιούσιος λαός, η Ορθοδοξία θα εξαπλωθεί στα πέρατα της Γης και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα ανασυσταθεί κάτω από το ελληνικό έθνος, το οποίο και θα επαναφέρει την ειρήνη στον κόσμο.

Μία άλλη θεωρία του αφορά τους Ελ και τους Νεφελίμ (ή ρυπαρά γένη). Δύο πανάρχαιες φυλές, οι οποίες συγκρούστηκαν πριν από πολλά πολλά χρόνια και οι ηττημένοι κλείστηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, στην Κοίλη Γη. Κατά καιρούς έχουν προσπαθήσει να δραπετεύσουν, σε μία τέτοια περίσταση ο Μέγας Αλέξανδρος κλήθηκε από τον Θεό να σφραγίσει τις πύλες που οδηγούν εκεί. Ωστόσο, αυτά τα ρυπαρά γένη έχουν καταφέρει να παρεισφρύσουν στη σημερινή κοινωνία με την Γκρίζα Αδελφότητα, η οποία έχει συγγράψει για αυτό το σκοπό τα πρωτόκολλα της Σιών τα οποία θα φέρουν την νέα τάξη πραγμάτων.

Οι 300 του Λεωνίδα και η μάχη των Θερμοπυλών
(Δ. Λιακόπουλου)

Λεπτομέρειες από τη δομή της κοινωνίας της αρχαίας Σπάρτης, από τους οπλίτες της, τις 300 πολεμικές μηχανές του Λεωνίδα και τη Μάχη των Θερμοπυλών μας διηγείται ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Σπαρτιάτες οι καλύτεροι πολεμιστές στον κόσμο που αποτέλεσαν πρότυπα των Σαμουράϊ και που όταν δεν κρατούσαν όπλο είχαν τη δύναμη να πιάσουν τον εχθρό από τις κλείδες και να τον σκίσουν στα δύο.

U.F.O
(Δ. Λιακόπουλου)

U.F.O (Αγνώστης ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα.) Ποιοί τα οδηγούν τελικά; εξωγήινοι ή δικοί μας και τι σχέση έχει η θρησκεία με αυτά?

Αντιβαρυτική τεχνολογία
(Δ. Λιακόπουλου)

Υπάρχει τέτοιου είδους τεχνολογία; ποιοί τη χρησιμοποιούν και σε τι θα ωφελήσει; Τι λόγο έχουν οι Αμερικάνοι να απειλούν τους Ρώσους με πόλεμο αν μπουν σε μια παλιά στρατιωτική βάση στην Ανταρκτική

Ελλάς – Τουρκία – γεωστρατηγική μελέτη
(Δ. Λιακόπουλου)

Έλληνες και Τούρκοι γείτονες και εχθροί, σύνορα ανατολής και δύσης και στη μέση το Αιγαίο, σχέσεις, συμμαχίες, ΝΑΤΟ, πιθανοί λόγοι για πόλεμο, όλα είναι σχολιασμένα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Η ιστορία που δεν μας δίδαξαν ποτέ

(Δ. Λιακόπουλου)

Για όσους τον ξέρουν από τις τηλεοπτικές εκπομπές του. Ένα DVD με θέμα τη σκοπιμότητα στη παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας, ποιά είναι η πραγματική ιστορία των Ελλήνων πέρα από αυτή που μας διδάσκουν στα σχολεία, από που βγήκε το όνομα Ελλάς, που ήταν η Ατλαντίδα, σε ποιούς ανήκε, ποιοί ήταν οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου και άλλα πολλά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

(Δ. Λιακόπουλου)

Η συγκλονιστική ιστορία ενός μικρού παιδιού που σε ηλικία 3 μόλις ετών οι γονείς από την Αθήνα το πήγαν στα βάθη της Ασίας και στη Κίνα να το αφιερώσουν στον Σατανά. Πως το παιδί μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ένας απο τους μεγαλύτερους μάγους. Τί είδε, τι έμαθε και πως στην ηλικία τών 17 κατέληξε στο Άγιον Όρος. Όλες οι λεπτομέρειες απο τον αρχιμανδρήτη Σάββα Αχιλλέως.

Ο θάνατος του κόκκινου πλανήτη
(Δ. Λιακόπουλου)

Κατοικήθηκε κάποτε ο πλανήτης Άρης; Αν ναι από ποιούς και πως καταστράφηκε.

Οι πύλες της κοίλης γης
(Δ. Λιακόπουλου)

Τι λέει η θεωρία της κοίλης γης; Υπάρχει αυτό που αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν Τάρταρα ή η Αγία γραφή Άβυσσο; Αν ναι κατοικούν κάποιοι εκεί; Ποιοι και πως είναι; Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας των κάτω με εμάς και κάποια σκοπιμότητα σε όλα αυτά; Ένα απλό παραμύθι η μια θεωρία ευφάνταστης πραγματικότητας που αξίζει να την γνωρίζουμε αφού στο παρελθόν η γη επίπεδη ήταν. Αυτά και πολλά άλλα επί του θέματος σχολιασμένα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Όπλα Τέσλα
(Δ. Λιακόπουλου)

Η ζωή και οι ανακαλύψεις του φυσικού Νίκολας Τέσλα σχολιασμένες από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Δωρεάν ενέργεια λοιπόν από το τίποτα, όπλα που χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα και άλλα παράξενα, γίνεται;

Τα χάλκινα βιβλία
(Δ. Λιακόπουλου)

To dvd αυτό συνοδεύει τα βιβλία «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας». Τι είναι τα χάλκινα βιβλία τι γνώση περιέχουν; Η παραποίηση στη μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης στο βιβλίο Γέννεσις. Τι όντα δημιούργησε τελικά ο Θεός στην αρχή; Ποιοι είναι οι Ελοχίμ που αναφέρει και η Αγία Γραφή; Εκπίπτοντες άγγελοι, Νεφελίμ, Ενώχ, προφητείες, Τάρταρα, Άβυσσος, Ελ, Τιτάνες, άνθρωποι, τελικά ποιοί ζουν ανάμεσά μας και τι είδους όντα είναι; Τα λέει όλα αυτά η θρησκεία μας; μήπως και άλλες; μήπως και ο Πλάτωνας και ο Ησίοδος και η Ελληνική μυθιστορία; Μήπως τα πράγματα είναι πιο απλά, απλά δεν τα κατανοούμε ή κάποιοι δεν θέλουν να τα κατανοήσουμε για να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους. Αυτά και πολλά άλλα σχόλια περί δημιουργίας του ορατού και αόρατου κόσμου που ζούμε από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

 

Σκηνοθεσία: ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Σενάριο: ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Ηθοποιοί: Διάφοροι ομιλητές
Πρεμιέρα (US):
Πρεμιέρα (GR):
Είδος ταινίας: Documentary
Χώρα παραγωγής: GR

Τα Περιεχόμενα

Οι 300 του Λεωνίδα και η μάχη των Θερμοπυλών
ILLUMINATI ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
LEBIATHAN ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΣΑ
PLANET X
THONDER OVER ZI ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ CHEMTRAILS
THUNDER OVER ZI ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΝ
UFO
Αντιβαρυτική τεχνολογία - ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ 21
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ
Ελλάς – Τουρκία – γεωστρατηγική μελέτη
Η ιστορία που δεν μας δίδαξαν ποτέ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
ΜΟΡΦΕΑΣ
Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Οι πύλες της κοίλης γης
ΟΠΛΑ TESLA
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ
ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ NASA
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΝ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΝ
ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΝΤΑΘ

jwYOWb1l.jpg
VV3W5uzl.jpg

Ευχαριστώ τον ouranofantis για το υπέροχο πακέτο που μας πρόσφερε.


qO4Dexcl.png

Hidden Content
You'll be able to see the hidden content once you reply to this topic.

[/CENTER]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×